Lelle Beach Club szálláshely

Balatonelle, Honvéd u. 8.

Kedves Nyaralni vágyók!☀️⛱️
Balatonlelle vízparti szállása – hatalmas területen – a Lelle Beach Club (NTAK: EG22046873)., a Honvéd utcában található, a kerékpárút mellett, ahonnan közvetlen kijárat nyílik a szabadstrandra. A motel szobák felújítottak, saját fürdőszobával és hűtővel felszerelve. A telepen sok, 30 féle sporteszköz bérelhető, illetve igénybe vehető ( sup, kenu, kajak, csónak, szörf, kalóz vitorlás, kerékpár, nordic walking, ping-pong, trx, napozó matracok, fitball,..).⚽️🏀🏓🏄🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚴🏼‍♀️
📩Bármilyen szabad időponttal kapcsolatos, illetve egyéb kérdést kérem, hogy ne ezen a felületen, hanem e-mail-ben a 📧balatonbeachclub@gmail.com email címen érdeklődjön.
Főszezonban: 8.000Ft-tól /fő /éj áron, ahol 2-3-4-5 ágyas szobák, apartmanok is vannak.
Az árak tartalmazzák a zárt szobából látható udvari parkolást is és az egy hetes vendégeknek minden nap valamilyen extra, ingyenes sportolási lehetőséget biztosítunk és megtanítjuk 2x 1 órában SUPozni!
🏘️A helyszín kíváló lehetőséget nyújt családi-, baráti-, munkahelyi összejövetelek, köszöntők, megemlékezések, évfolyam és osztálytalálkozók, vagy leány/legénybúcsúk, de akár esküvők, sport és edzőtáborok megrendezésére is.
🙏Előre is köszönjük az érdeklődést
Váltson velünk életmódot! Legyen a vendégünk!